Parkeren bij Hotel Stayenin Sint-Truiden

Blijf je overnachten in Hotel Stayen? Parkeer je auto dan op loopafstand bij Parking Centrum. Sint-Truiden is een historische stad waar veel te beleven is. Er zijn heerlijke restaurants, prachtige gebouwen en leuke winkels te vinden. De Grote Markt is een de tweede grootste markt België. Ook wanneer het weer wat minder meezit is er in Sint-Truiden genoeg te beleven, zoals het museum van de Mindere broeders of naar de film in Cinema Cameo. Ook zijn er geregeld festivals, oogstactiviteiten en feesten in de stad. Dit alles maakt Sint-Truiden is een ideale stad voor een paar dagen weg.

Overnachten bij Hotel Stayen

Hotel Stayen ligt in het charmante Sint-Truiden, in de regio Haspengouw. Op een kleine wandelafstand, ongeveer 15 minuten, is de Grote Markt te vinden. Daar is de Abdijtoren, het Begijnhof, de Academiezaal en nog meer bezienswaardigheden te vinden. Het hotel zelf heeft een comfortabel terras en ruime, moderne kamers. De wellness- en fitnessfaciliteiten maken het verblijf in het hotel nog prettiger.

Direct een kamer boeken? Ga direct naar de website van Hotel Stayen

Goedkoop parkeren in het centrum van Sint-Truiden

Wanneer je met de auto naar Sint-Truiden komt en overnacht bij Hotel Stayen, wil je niet teveel tijd kwijt zijn met het zoeken van een geschikte parkeerlocatie. Parkeer daarom bij Parking Centrum! Onze parking is voordelig en centraal gelegen, op slechts 15 minuten loopafstand van Hotel Stayen. Onze parkeergelegenheid beschikt over 244 parkeerplaatsen, dus er is altijd een geschikt plekje te vinden. Meer weten over activiteiten en evenementen in Sint-Truiden? Bekijk hier onze nieuwspagina vol tips. Of volg Parking Centrum op Facebook.

Meer informatie over de voordelige parkeertarieven van Parking Centrum vind je hier.

Adres, contactgegevens en route naar Hotel Stayen

Tiensesteenweg 168
Sint-Truiden 3800
België
Telefoonnummer: 32 11 68 12 34

Meer informatie overHotel Stayen op Booking.com