Uit eten in Sint-Truiden

18/05

Dit zijn de lekkerste restaurants in het centrum

Op zoek naar een goed restaurant in het centrum van Sint-Truiden? We hebben een twee tips voor jou op een rij gezet:

Borden als kunstwerkjes bij De Stadt Van Luijck

Heb je iets bijzonders te vieren? Of gewoon heel veel zin in een avond genieten van geweldige gerechten? Reserveer dan een tafeltje bij De Stadt van Luijck. Smaken en texturen komen samen op prachtig opgemaakte borden. Het restaurant is op weg naar een eerste Michelinster en zit gevestigd in een stadspaleis aan de Schepen Dejonghstraat.

Meer weten over de locatie en prijzen? Bekijk hier de website.

Kwaliteit, top bediening en perfecte bereiding bij Vleesgegroet

De echte carnivoor moet een bezoek brengen aan Vleesgegroet. Bestel hier perfect bereid, mals vlees en onmisbare handgesneden frietjes. Het vlees wordt nauwkeurig geselecteerd van o.a. Belgisch witblauw, Aberdeen Angus en Limousin. Of je nu trek hebt in gerechten van de grill of een Vlaamse klassieker, bij Vleesgegroet geniet je van kwaliteit voor een goede prijs.

Benieuwd naar de kaart? Klik dan hier.

Goedkoop parkeren in het centrum van Sint-Truiden

Parking Centrum ligt aan de Sluisberg, op loopafstand van bovengenoemde restaurants, bezienswaardigheden en musea. Onze parkeergelegenheid bestaat uit 244 ruime plaatsen, dus er is altijd wel een mooi plekje te vinden. Je betaalt in de avond slechts € 0,50 per uur per uur. Maak je er een leuke dag uit van? Maak dan gebruik van het voordelige dagtarief van € 5,80.

Meer informatie over de voordelige tarieven van Parking Centrum vind je hier.