Films in november in Sint-Truiden

02/11

Naar de film in Cinema Cameo

November is een echte filmmaand. Het weer is ideaal voor een knusse binnenactiviteit en er is ook deze maand een nieuw filmprogramma. Dit zijn de nieuwste filmreleases in Cinema Cameo die je deze maand niet wil missen.

The nutcracker and the four realms

Deze verfilming van het beroemde ballet van Tchaikovsky is de nieuwste Disney-film en krijgt overal zeer goede recensies. De familiefilm gaat over de jonge Clara die van haar vader een pop in de vorm van een notenkraker krijgt. Wanneer ze op klokslag twaalf uur bij haar nieuwe speeltje gaat kijken, komt ze in een magische wereld met vier verschillende rijken terecht waar een oorlog heerst tussen peperkoeken soldaten en een muizenleger.

Girl

De Vlaamse film Girl gaat over het confronteren en ontroerende verhaal van de 15-jarige Lara. Zij wil het maken als ballerina, terwijl ze gevangen zit in een jongenslichaam. Girl is een intiem portret, met indrukwekkende acteerperformance van Victor Polster. Mis deze film niet.

Bohemian Rhapsody

Je kent Rami Malek wellicht al van de serie Mr. Robot. Nu is hij te zien op het grote doek als Freddie Mercury in de film Bohemian Rhapsody. De film is een ode aan Queen’s muziek. Je volgt de snelle opkomst van de band, het ontstaan iconische nummers en de creatie van het revolutionaire geluid. Uiteraard hoor je de beroemde hits als 'We Will Rock You' en 'Radio Ga Ga', en zie je de band door de jaren heen een legendarische status vergaart met als hoogtepunt het Live Aid benefietconcert in 1985.

Goedkoop parkeren in Sint-Truiden

Kom je met de auto naar Sint-Truiden en zoek je een voordelige plek om te parkeren vlakbij Cinema Cameo? Parking Centrum ligt op slechts enkele minuten loopafstand. Je kunt bij ons de hele dag parkeren voor slechts € 5,80. Kom je in de avond naar de film dan betaal je nog minder, namelijk maar € € 0,50 per uur met een maximaal tarief van € 2,50. 

Op de hoogte blijven van activiteiten? Volg onze Facebook-pagina lees iedere week de nieuwste tips en uitjes.