Parking Centrum midden in het bruisende hart van Sint-Truiden

Parkeer je auto in hartje Sint-Truiden bij Parking Centrum. Dankzij de grootte van parking, welgeteld 244 parkeerplaatsen, ben je altijd zeker van een parkeerplek. 

Vanuit de parking ben je in geen tijd op de Grote Markt, in de winkelstraten, aan Theater de Roxy, aan CC De Bogaard,...

Park Wash Ride

Terwijl je de stad intrekt je auto in een ondergrondse parking laten wassen? Dat gaat bij Parking Centrum! Maak hier je afspraak voor de car wash! Terwijl je auto gewassen wordt kan je door de winkelstraten wandelen, iets gaan eten of drinken in één van de vele eet -en drankgelegenheden in Sint-Truiden. 

 

Betaalmogelijkheden van Parking Centrum

Parking Centrum biedt de parkeerder de mogelijkheid om met cash of bancontact te betalen. Ook kan je makkelijk de parking binnen rijden als je een abonnement hebt bij Parkmobile voor off-street parkeren. Bij aankomst wordt de nummerplaat herkend van je wagen waardoor de slagbomen automatisch openen. Bij het verlaten van de parking opent de slagboom opnieuw en stopt de parkeerbeurt automatisch. Zo hoef je dus niet meer te betalen aan één van de kassa's in Parking Centrum maar betaal je bij ontvangst van je maandelijkse factuur. 

Parkeerwachters met EHBO certificaat

Alle medewerkers van Parking Centrum hebben een EHBO-certificaat. Waarom? Wij geloven dat investeren in onze medewerkers en uw veiligheid leidt tot een betere dienstverlening.